KATSO miksi kannattaa olla Terveysjärjestön jäsen?
 
Airan terveyden salaisuus
Katso Aira Samulinin terveysvideoita, joissa hän paljastaa, mikä on hänen terveytensä salaisuus tanssin ja elämänmyönteisyyden lisäksi. Aira keskustelee videoilla Suomen Terveysjärjestön puheenjohtajan Merja Lindströmin kanssa ravintolisien terveyshyödyistä.

Mitä Hankintatukun ravintolisiä Aira Samulin käyttää?

Miksi Ferroforte on Aira Samulinin suosikki?

Miksi Aira käyttää Vitatabs Active B -tabletteja?

Muistaako Aira Samulin ottaa Fosfoser Memoryn?

Miksi Aira käyttää Vivania Beauty Shot kollageenivalmistetta?

 

Jäsenet saavat jäsenetuna mm. 68 -sivuisen kirjan - Hyvinvointia ja terveyttä edistävät hoidot Suomessa. Kirjassa on paljon tutkimusviitteitä tietoa ravintolisien terveysvaikutuksista ja Käypä hoito -suosituksista. TIESITKÖ, että ubikinonia (Q10) suositellaan Käypä hoito -suosituksissa migreenin hoitoon?

KATSO VIDEO

Opettele hakemaan tieteellisiä tutkimuksia
Videolla opastetaan hakemaan tieteellisiä tutkimuksia PubMed-tieto-kannasta. Kun opit itse hakemaan tieteellisiä tutkimuksia, niin huomaat, että puheet siitä, ettei ravintolisiä olisi tutkittu ovat VALEUUTISIA. Videolla haetaan tutkimuksia kurkumasta ja homeopatiasta.
KATSO VIDEO
TULOSSA huippuluento C-vitamiinista 7.-8.3.2020

Amerikkalainen sydäntautien erikoislääkäri ja asianajaja Thomas Levy on tulossa Suomeen 7.-8.3.2020 luennoimaan C-vitamiinin uskomattomista terveysvaikutuksista.

Levy on tutkinut C-vitamiinin vaikutuksia yli 20 vuotta. Hän on julkaissut 10 kirjaa, joista suurin osa käsittelee C-vitamiinin erittäin laajoja vaikutuksia. Kirjoissa ja luennoilla esittämiensä väitteiden takana hänellä on laaja tutkimusnäyttö. C-vitamiini tehoaa kaikkiin tunnettuihin toksiineihin eli myrkkyihin. C-vitamiini toimii myös tehokkaana antibioottina ja syöpälääkkeenä, toteaa Thomas Levy.

Luento pidetään pääkaupunkiseudulla.
Voit ennakkoilmoittautua luennolle info(at)stjry.fi

KATSO VIDEO

USKOMATON C-vitamiini

C-vitamiinin terveysvaikutukset ovat uskomattoman laajoja. C-vitamiini on turvallisempaa kuin vesi. Ihminen voi kuolla, jos juo suuria määriä vettä, jolloin elektrolyyttitasapaino häiriintyy, mutta suurillakaan synteettisillä C-vitamiiniannoksilla ei ole koskaan saatu aikaan toksisia eli myrkyllisiä vaikutuksia, toteaa Thomas Levy.

KATSO VIDEO

Takaisin ylös